Versek,Idézetek minden témában

ha eleged van a mindennapokból,vagy csak egy idézetet keresel amely kifejezi az érzéseidet akkor nagyon jó helyen jársz! Mert itt megfogod találni a neked való verset idézetet.! Jó olvasgatást!!

Itt sokféle kategóriában olvashatsz, itt nem csoportosítottam :)nevetes.jpgMegbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfeledhetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból. Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban akiktől sosem vártam volna. Öleltem, hogy védelmet nyújtsak és nevettem, mikor már nem bírtam tovább.Szereztem örök barátokat. Szerettem és szerettek, de sokszor el is utasítottak. Előfordult olyan is hogy szerettek, de én nem tudtam visszaszeretni. Ujjongtam a boldogságtól, habzsoltam a szerelmet és esküdtem örök hűséget, de volt hogy teljes erővel mentem fejjel a falnak! Sírtam zenehallgatás, vagy a fényképalbum lapozgatása közben és felhívtam valakit csak azért, hogy halljam a hangját. Néha elég volt egy mosoly, hogy szerelmes legyek. Sokszor éreztem, meghalok a vágytól és féltem hogy elvesztek valakit aki nagyon fontos számomra (a végén mégis elvesztettem)! DE TÚLÉLTEM! És még most is ÉLEK! Az életet nem csak túlélem... és Neked sem ajánlom, hogy ezt tedd. ÉLJ!!! A harcba elszántan kell menni, Az életet szenvedélyesen kell átölelni, Emelt fővel veszteni és merészen győzni, Mert a világ a bátraké és AZ ÉLET TÚL SOKAT ÉR ahhoz, hogy jelentéktelenné váljon.
Hogy ki vagyok én? A legártatlanabb angyalod... vagy a legkísértőbb démonod... A barátod... vagy az ellenséged... A szikrázó napsütés, ami beragyogja az életed... vagy a sötét éjszaka amiben örökre elveszel... A szerelmed, aki mellett minden nap fel akarsz ébredni... vagy a szeretőd, akinek a szíve sosem lesz a Tiéd... Egy elveszett kislány, akire vigyáznod kell... vagy egy harcos amazon, aki elsöpör Téged... A pillangók amik a hasadban repkednek... vagy a könnycsepp ami az arcodon lefolyik... Hogy Neked ki voltam... vagyok... leszek... az csak rajtad áll..

Néha vidám vagyok és pattogós és dumálós...néha csöndes, nyugis és visszahúzódó... Néha nagyon vágyom rá, hogy velem legyen valaki, néha élvezem, hogy egyedül vagyok. Néha azt szeretem, ha hangosan szól a zene, néha jó a csönd. Néha nagyon boldognak érzem magam, néha teljesen elveszettnek. Néha szeretem a színes dolgokat, néha csak a fekete tetszik.Néha a saját világomban élek, néha rájövök, hogy amit elképzeltem, sajnos nem létezik.Voltam hű és hűtlen , hol gazdag voltam, hol nagyon szegény...voltam bátor, bár néha féltem, de soha senki ne mondja rám, hogy nem az álmaimnak éltem!
Sokat hibáztam az életem során. Hagytam, hogy az emberek kihasználjanak, és elfogadtam a megérdemeltnél sokkal rosszabb dolgokat. Ám tanultam a rossz választásaimból, és annak ellenére, hogy van pár dolog, amit sosem kaphatok már vissza, és vannak emberek, akik már soha nem fognak bocsánatot kérni, legközelebb már okosabb leszek, és nem horgonyozok le olyan dolog mellett, ami kevesebb, mint amit megérdemlek.


Szerintem nem véletlen hogy minden pasi álma egy szexi szőke nő nem pedig pl egy barna...és ebből kifolyólag nem véletlen, hogy a szőkékről vannak csak gúnyolódó viccek.Sajnos nem látjuk be, hogy a szőkéket mindenki szebbnek tartja és ezért sokan irigyek rájuk és gúnyolódnak velük....
A mennyben születtem mégis a pokolban vagyok... rossz kislány woltam kidobtak az angyalok.
10 ok arra, hogy miért jó szőkének lenni:

- Mindig átengednek az úton.

- Könnyebben megtalálnak a sötétben.

- Kevésbé látszanak az ősz hajszálak.

- Mindenki szépen, lassan, tagoltan beszél hozzád.

- Senki sem várja tőled, hogy tudd, mi a különbség az integrált áramkör és a derékszögű háromszög között.

- Mindenki megtapsol, ha véletlenül nem a pirosnál kelsz át a zebrán.

-Senki sem botránkozik meg, ha rosszul vezetsz.

- Mindenki tőled kér útbaigazítást a plázában.<

- Fejből tudod a Retro és a Persona árlistáját.

Engem a siker nem rontott meg, én világéletemben elviselhetetlen voltam.

Én valahogy úgy vagyok a pasikkal, mint a zsiráfokkal. Tetszik, tetszik, de otthonra azért nem kéne.
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn!
Kölyökkoromban minden este egy bicikliért imádkoztam. Aztán rájöttem, hogy Isten nem így működik. Loptam magamnak egy biciklit, aztán kértem Istent, hogy bocsásson meg nekem.
A jó lányok a menybe jutnak, a rosszak minden hova! Én mindenhol ott vagyok
Korábban azt hittem, a bármi minden esetben jobb a semminél. Ma már tudom, hogy a semmi néha jobb.
Vigyáznom kell magamra, mert belőlem csak egy van, mások többen vannak, őket könnyebb pótolni.

Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon.

A humor a szeretet kifejezése, amely mindannyiunkat közelebb hoz egymáshoz, mert megakadályozza, hogy a kelleténél komolyabban vegyük magunkat.

Ha semmi sem sikerül, ha örök vesztesnek érzed magad, gondolj arra, hogy egyszer spermaként te voltál a legfürgébb a csapatban!

Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar.Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar.Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!
Egy pozitív hozzáállás nem fogja megoldani minden problémádat, de elég embert fog bosszantani ahhoz, hogy érdemessé tegye az igyekezetet.
A kísértéstől egyféleképpen szabadulhatunk meg: ha megadjuk magunkat neki.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 23
Heti: 143
Havi: 1 048
Össz.: 269 014

Látogatottság növelés
Oldal: Vegyes szövegek
Versek,Idézetek minden témában - © 2008 - 2018 - versekandidezetek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vers hiányzol nagyon - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »